En trygg partner inom företagsstädning

Företagsstädning

Vi är rätt val av serviceleverantör för dig som behöver regelbunden städning av arbetsplatsen. Vår erfarna personal har den vana som krävs för att resultatet ska vara lika perfekt efter varje städtillfälle. Hur ofta och i vilken omfattning det ska städas är det du som kund som avgör. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, så kan vi också ta fram en kostnadsfri offert på ditt uppdrag.

Städning av kontor 

Oavsett kontorets storlek blir det jämförelsevis många fötter som går in och ut ur kontorsbyggnaden varje dag och smutsen ansamlas ganska snabbt. Det är viktigt att hålla kontoret rent och snyggt av flera skäl, inklusive grundläggande hygien och en behaglig arbetsmiljö. 

Man kan göra mycket bättre ifrån sig i ett kontor som är rent och välskött än ett som är rörigt och smutsigt. En ren och fräsch atmosfär främjar arbetspotentialen, men det är inte ett enkelt jobb att hålla rent.

Det är mycket som måste göras, inklusive dammsugning, rengöring av toaletter, fönsterputsning, dammning och mycket annat. Alla delar är viktiga, men utmaningen ligger i att allt hanteras korrekt och effektivt.

Bäst i Stockholm på kontorsstädning

Vem är egentligen bäst på kontorsstädning i Stockholm? Vilken firma är det egentligen som gör det bästa och snabbaste jobbet till det absolut bästa priset? Det här kan man fundera över ett bra tag, för det finns oerhört många bra städfirmor i Stockholm. Därför kan det vara riktigt knepigt att välja när man ska anlita en städfirma för kontorsstädning till sitt kontor. Vad är det egentligen man ska titta efter när man kollar upp en firma? Ska man tro på allt man hör eller ska man bilda sig en egen uppfattning efter hand?

Ja, frågorna är oändligt många, och det är svårt att egentligen hitta några alldeles givna svar på dem. Det är ju så otroligt mycket som spelar in i varje specifik situation att det ju faktiskt är nästan alldeles omöjligt att säga någonting alls på förhand innan man faktiskt vet hur det egentligen ligger till själv. Men självklart finns det trots allt några riktigt viktiga saker att kolla på innan du bestämmer dig för en firma som ska ta hand om din kontorsstädning i framtiden. Nedan går vi igenom några av de allra viktigaste sakerna så att vi ska kunna undvika att du går i några riktiga fallgropar.

Tänk efter före!

En av de allra, allra viktigaste sakerna att kolla upp är förstås priserna. Välj ut ett antal firmor som du tycker verkar intressanta, kanske någon som du fått rekommenderad av någon annan företagare du känner, och be dem skicka offerter på vad det är som ska göras. Sedan kan du titta på vilka som verkar mest intressanta, och det är då det roliga börjar. Det är nämligen då du ska börja kolla upp dessa firmor lite mer på djupet. Man vill ju inte leja bort sin kontorsstädning till någon som kanske inte gör sitt jobb. Trots allt finns det oseriösa aktörer på marknaden i Stockholm, och dessa vill man givetvis undvika i den mån det nu är möjligt.

Det kan vara klokt att försöka kolla upp var firmorna städar, och höra med deras kunder vad de har för erfarenhet av deras kontorsstädning. Du kommer säkerligen att få bra hjälp, då företagare brukar vara välvilliga mot andra företag när det handlar om saker där ingen konkurrenssituation uppstår. Följer du dessa steg så kommer du nog komma fram till att vi är rätt städföretag för dig!